Premiär för löjromsselekteringen

Idag lanserade vi vår nya Kalix Löjromsselektering på Restauranggalan på Cirkus i Stockholm. Vi serverade alla varianter, Primum, Classic och Matura, i de nya silverfärgade 30-gramsburkarna med syrad grädde från Oviken Ost.

Restauranggalan är ett årligen återkommande evenemang där förebilder, inspiratörer och innovatörer i alla delar av restaurangbranschen lyfts fram och hyllas. Därmed också ett fantastiskt tillfälle för oss som producenter att få träffa alla de kockar, matkreatörer m.fl. som arbetar med våra produkter. Vi fick dessutom förmånen att få träffa Kocklandslaget som gjorde härliga tilltugg till fördrinken av vår löjrom.

Vi är överväldigade och tacksamma över den fina responsen samt det fantastiska samarbetet med tjejerna på SALT Matbyrå. Nu återvänder vi till Junkön fulla av inspiration att utveckla produkterna ytterligare.

Visa fler nyheter.